SEIKO-Japonsko na našom trhu

 Japonské značkové okuliarové šošovky SEIKO.

Pre náš trh ich prináša - Sagitta :)staráme sa o váš zrak.

  

SEIKO ponúka sortiment jednoohniskových aj multifokálných okuliarových šošoviek už viac než 10 rokov. SEIKO, vynálezca vnútorných progresívnych šošoviek a technológie FREE FORM. Dlhoročné poznatky a skúseností tejto spoločnosti jasne dokazujú kreatívnosť, vynaliezavosť a dokonalosť všetkých produktov. Vyberie si naozaj každý, a to za skvelé ceny!

 

    Fascinujúca ostrosť až po okraj:    SEIKO AZ
 
SEIKO znamená presnosť | Asférické šošovky - ostrejšie na okrajoch

Pretože asférická geometria sa odlišuje od rovnomerného sférického guľového tvaru, poskytuje príslušné výhody. Odlišné polomery zakrivenia asférickej plochy dokážu vyrovnať neostrosť na okrajoch sférickej šošovky. Jednoduchá asféra však môže väčšinou optimalizovať len jeden hlavný rez. V druhom hlavnom reze zostane vždy odchýlka. Preto spoločnosť SEIKO vyvinula bi-asferické šošovky, kde sa táto odchýlka potláča vo všetkých smeroch.

To znamená, že u bežných sférickych šošoviek je "ostré" videnie v strede a smerom k okraju sa skresľuje. Preto spoločnosť SEIKO používa vo svojom sortimente len asférické a bi-asférické riešenia.

Jedinečné SEIKO | bi-asféra so sférickým jadrom

 Pri stúpajúcich cylindrických hodnotách je zostávajúca odchýlka v druhom hlavnom reze stále výraznejšia. Optimálny výsledok ponúka korekcia obidvoch hlavných rezov a ďalších meridiánov dvojitou asférou. SEIKO umiestnilo dvojitú asféru presne tam, kde je to vhodné, a síce na okraje okuliarovej šošovky. Sférické jadro zostáva zachované. Videnie až po okraje je absolútne bez skreslenia.

Len mimochodom, jednoohniskové šošovky SEIKO AZ sú najtenšie a súčasne najľahšie plastové šošovky na svete. 

____________________________________________________________________________________________________________

  • multifokálne (progresívne) 

 V tejto oblasti má SEIKO veľa vynikajúcich riešení a inovácií. Preto pre ich individuálnosť nemá zmysel popisovať každý produkt podrobne. Detailné informácie získate osobnou návštevou našej optiky. Pre orientáciu vám predsa len niečo predstavíme. Zoznámime vás z modelovou radou jednotlivých multifokálných šošoviek.

SEIKO vyrába multifokálne šošovky naozaj pre všetkých. Od jednoduchých až po naozaj vysokokvalitné individuálne šošovky.

  • SEIKO WING - univerzálna konvenčná šošovka z čelným progresívnym dizajnom dodávaná v rôznych indexoch lomu (stenšení) a to: 1,5; 1,6 a 1,67 v štandarde s antireflexnou vrstvou *SCC s možnosťou rozšírenia o *SRC vrstvu (len od indexov lomu 1,6)
  • SEIKO SYNERGY X - využíva najnovšiu 3D technológiu vo výrobe FREE FORM, vďaka ktorej dosiahne užívateľ o viac než 30% širšie a komfortnejšie zorné pole, ako pri tradičných multifokálných šošovkách. Ideálna pre začínajúcich, ale aj pokročilých nositeľov. V ponuke široké možnosti prevedenia v rôznych indexoch lomu (1,5 až 1,74), v štandarde s antireflexnou vrstvou SCC s možnosťou rozšíriť o najnovšiu technológiu nanášania antireflexnej ochrannej vrstvy SRC od indexov lomu 1,6 - 1,74, možnosť dodania ako samozafarbujúce - Transitions, polarizačné alebo v prevedení DRIVEWEAR...
  • SEIKO EMBLEM - využítie technológie FREE FORM samozrejmosťou. Dokonalosť a inovatívnosť v 5 bodoch:
  1. až o 25% plochšie šošovky ako konvenčné šošovky so zvýšenou kvalitou videnia
  2. znížená stredová hrúbka: až o 10% tenšie a ľahšie šošovky v záujme väčšieho komfortu
  3. až o 45% jasnejšie zorné pole: zlepšené jasné priestorové a binokulárne rozpätie videnia
  4. Pomocou multi-meridánovej astigmatickej korekcie SEIKO vytvára vyvážený dizajn, ktorý znižuje potrebu pohybu hlavy a zvyšuje komfort nosenia najmä pri vyššom cylindri a adícii
  5. Zakomponovaním variabilného insetu SEIKO automatický vypočítava dizajn potrebný na zabezpečenie jasného binokulárneho videnia pri štandardnej vzdialenosti blízkeho videnia

            + ďalšie kombinácie rôznych indexov lomu a farebných prevedení, antireflexné vrstvy SCC a SRC samozrejmosťou...

  • SEIKO SUPERIOR - špeciálna individuálna šošovka vyrobená podľa individuálnych potrieb zákazníka - vyžaduje osobnú konzultáciu, najdokonalejší produkt na trhu

*SCC - SuperCleanCoat - antireflexná úprava so superhydrofóbnym účinkom

*SRC - SuperResistantCoat - najdokonalejšia povrchová úprava